نمایش 1–8 از 71 نتیجه

نمایش 9 24 36

فهرست مطالب


کارت گرافیک چیست؟

کارت گرافیک یکی از قطعات اصلی لپ تاپ و کامپیوتر شناخته می شود که روی برد اصلی یا مادربرد متصل می شود. این قطعه به نام کارت ویدیو، برد گرافیک نیز شناخته می شود. کاربرد اصلی این قطعه در رندرینگ، انجام بازی های کامپیوتری و کارهای سنگین نرم افزاری مانند معماری و گرافیک که به ظرفیت گرافیک بالایی نیاز است، می‌باشد.

راهنمای خرید کارت گرافیک

در هنگام خرید کارت گرافیک باید به نکات مهمی توجه کنید. بهتر است بدانید که بدون کارت گرافیک نمی توانید با سیستم کامپیوتر خود فعالیت های سنگین گرافیکی را انجام دهید. در هنگام خرید کارت گرافیک به ظرفیت حافظه آن دقت کنید.


برای استعلام قیمت و خرید قطعات کامپیوتر به این صفحه در موربیت مراجعه نمایید.


یکی دیگر از مهم ترین عوامل موثر در هنگام خرید کارت گرافیک، فرم فاکتور و استاندارد ابعادی آن است. قبل از خرید اطمینان داشته باشید که فضای کیس و فرم فاکتور برای خرید کارت گرافیک مورد نظر شما مناسب باشد. تمامی پارامترهای مربوط به ضخامت، طول و ارتفاع را مورد بررسی قرار دهید تا مناسب ترین نوع کارت گرافیک را خریداری نمایید.

توجه به توان حرارتی و میزان گرمای دفع شده توسط پردازنده گرافیکی، کانکتورهای تامین توان کارت، درگاه های کارت گرافیک، هسته های پردازنده گرافیکی، و غیره از دیگر موارد مهم به هنگام خرید کارت گرافیک کامپیوتر ( آکبند) می‌باشند.

قیمت کارت گرافیک کامپیوتر

قیمت کارت گرافیک کامپیوتر با توجه به فاکتورهای مختلف که اشاره شد، متفاوت است. بی شک هر چقدر قدرت پردازش کارت گرافیک بالاتر باشد، به همان اندازه قیمت آن نیز افزایش پیدا خواهد کرد. حداقل قیمت کارت گرافیک آکبند برای پردازش های معمولی از حدود سه میلیون شروع می شود. اگر به دنبال کارت گرافیک هایی هستید که بتوانید پردازش های پیچیده ای را با استفاده از آن انجام دهید، بهتر است بودجه کافی برای خرید آن در نظر بگیرید.

در نتیجه با توجه نوع هدف شما از خرید کارت گرافیک، قیمت آن مشخص می گردد. اگر به دنبال خرید کارت گرافیک کامپیوتر آکبند با قیمت مناسب هستید، بهتر است از مدل های پایین رده کارت های تولید شده در سال های 2019 الی 2020 خریداری کنید.

معمولا کارت های گرافیکی 2 گیگ، دارای قیمت خرید مناسب تری هستند. اما توجه داشته باشید که هر چقدر قدرت کارت گرافیکی کاهش یابد، امکان استفاده از آن برای پردازش های پیچیده تر نیز کاهش می‌یابد.

مشخصات کارت گرافیک کامپیوتر

یک کارت گرافیک دارای اجزای مختلفی است. سازندگان این نوع قطعه با توجه به قالب های استاندارد، کارت گرافیک خود را به اسامی سازنده، برند، سری، پردازنده گرافیکی و حجم حافظه ویدیویی نامگذاری می کنند. یکی از مشخصه های اصلی هر کارت گرافیک، قدرت پردازش گرافیکی آن می باشد که تعیین کننده عملکرد آن خواهد بود.

حافظه ویدیویی کارت گرافیک که از مشخصه های اصلی این قطعه شناخته می شود که بر اساس گیگابایت می باشد. اندازه حافظه ویدیویی بر پهنای باند حافظه تاثیر به سزایی دارد. پهنای باند حافظه به معنای میزان حافظه در دسترس پردازنده گرافیکی در مدت یک ثانیه می باشد. هرچقدر میزان حافظه بالاتر باشد، عملکرد بهتری خواهد داشت. رابط پهنای حافظه و فرکانس حافظه بر پهنای باند آن نیز تاثیر بالایی دارند.

در نظر داشته باشید ممکن است یک پردازنده گرافیکی دارای رابط های مختلفی باشد. افزایش پهنای رابط با افزایش پهنای باند حافظه رابطه مستقیمی دارد. در حقیقت هر چقدر پهنای رابط حافظه بیشتر باشد، حجم عبور اطلاعات و سرعت آن ها نیز افزایش پیدا می کند.